Questo vino pregiato ha un gusto intenso e corposo con note di frutti scuri e spezie. Prodotto in Italia, MEDAINA Barolo DOCG è la scelta perfetta per gli amanti del vino, con 75 cl di puro piacere in ogni bottiglia. Perfetto da abbinare a piatti di carne o formaggi stagionati.
Riviera Ligure DOP Extra Neitsytoliiviöljy
– Riviera dei Fiori
Italialainen öljy, 100 % Taggiasca-oliivi – Kylmäpuristettu
Lucinasco, joka sijaitsee noin 500 m merenpinnan yläpuolella olevan kukkulan huipulla, on yksi kauneimmista kaupungeista Oneglia-laaksossa. Sen oliivilehdot, jotka ulottuvat kaupungin alapuolelle, koostuvat yksinomaan Taggiasca-lajikkeen oliivipuista ja ovat tunnettuja erityisestä suotuisasta sijainnistaan. Ne tuottavat oliiveja, joiden saanto on alhaisempi kuin muilla alueilla laaksossa, mutta niiden extra neitsytoliiviöljyn laatu on erinomainen.
Riviera Ligure DOP -valikoimamme saadaan Lucinascon oliivilehdoista, jotka puristetaan täydellisyyteen öljytehtaallamme.
Kylmäpuristettu ja pakattu suodattamattomana (suodattamaton) yksinkertaisen luonnollisen laskeutumisen jälkeen.
Pullo on kääritty kultapaperiin, joka suojaa tuotetta valolta.
VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100%
ZONA DI PRODUZIONE: Rypäleet tulevat Gardajärven mytologisesta Sirmionesta, ensimmäiseltä kalkkikivimultakerrokselta, korkeus 68 m merenpinnasta
SESTO DI IMPIANTO: Riveittäin kasvatettu, guyot-leikkaus
AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: Teräksessä kontrolloidussa lämpötilassa
COLORE: Intensiivinen vaaleankeltainen, vihertävin sävyin
NASO: Miellyttävä tuoksu melonista ja mandariinista, vivahteita mintusta ja joitakin kukkaisia nuotteja
BOCCA: Tuntuu tiettyä astringenssia, mutta lähes olematonta ja erinomaista hedelmäisyyttä
CIBO: Kaikki kalasta valmistetut ruoat, keitot, pastan ja riisin pääruoat, vaaleat lihat
GRADO ALCOLICO: 13% vol
TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
Myynti Salenton luomuviljeltyä ekstra-neitsytoliiviöljyä, joka on valmistettu Nociara- ja Cellina-oliiveista, kylmäpuristettu. Sertifioitu luomueksra-neitsytöljy.
Saadun lähes puhtaasta Bovale Sardo -rypäleestä (paikallisesti tunnettu nimellä Muristellu), alkuperäinen lajike, joka on uskollisesti esitetty tässä viinissä.
Hidas käymisprosessi pienissä teräksisissä astioissa ja pitkä kypsytys pienissä ranskalaisissa tammitynnyreissä kolmen vuoden ajan, jonka jälkeen viini on kypsynyt makuullaan makuullaan pullossa yli vuoden.
Syvän rubiininpunainen väri, jossa on violetteja vivahteita, avautuu nenässä mahtavasti kivihiilen, grafiitin ja pienten mustien marjojen aromeilla.
Maku paljastaa lämpöään, jota seuraa pehmeiden ja ympäröivien tanniinien verkko, paljastaen mustan kaakaon vivahteita.
Suodattamaton viini, mahdolliset sedimentit eivät heikennä laatua, vaan korostavat tyypillisyyttä ja todistavat viinintuotantomenetelmämme eheyden ja luonnollisuuden. Erinomainen seurana runsaille ja rakenteellisille ruoille, kuten riistalle, punaiselle lihalle ja kypsytetyille juustoille.